Köksträdgårdsattiraljer
WORKSHOP - Återbruk

 Gör en fiffig köksträdgårdsattiralj!Gör dina egna växtstöd, staket och andra små användbara attiraljer till köksträdgården. Jag har alltid varit fascinerad av att återanvända saker och ting, att skapa saker ut av praktiskt taget "ingenting" är både roligt och hållbart.

 Jag utgår huvudsakligen från naturliga material, det kan vara vanligt trä, pinnar av pil (Salix) eller andra användbara kvistar och grenar. Några stenar, gamla terrakottakrukor, snören blir också "bra att ha grejor" när jag är i skapartagen.

Den här dagen skapar vi tillsammans! Kanske en planteringspinne, jordstamp, etiketthållare, växtstöd eller enkelt insektshotell. Det är bara fantasin som sätter stopp på skapandet. Jag visar också på hur jag gör mina låga växtstöd och mitt pilstaket som håller rådjuren borta.

Jag tillhandahåller lite olika material, men ta gärna med er egna ”bra att ha grejer”. Egen sekatör, morakniv och handskar är också bra att ta med om det finns.

OBS! Pop-up kurs

Kurs nr. 19-H8 Köksträdgårdsatteraljer 

Datum för denna kurs är ej satt, men kommer att annonseras ut på Instagram och Facebook.  Du kan även skicka in en intresseanmälan så återkopplar jag när datum är satt. Det blir en kvällskurs.

Kursavgift kvällskurs 595:- inkl. lättare förtäring


 Ta gärna papper och penna så att du kan anteckna under dagen. Det är tillåtet att fotografera under dagen. Föreligger allergier så meddela det i god tid innan så tar jag hänsyn till det. Kursavgiften faktureras elektroniskt i samband med anmälan till kursen.