WORKSHOPS - olika teman

Uppdaterad 2018-07-19


Här hittar du diverse information om temadagar och workshops som vi arrangerar här i Mångfaldens trädgård på Engarn, Vaxholm. Är det något du saknar så skriv en rad till Tyra. 

WORKSHOP I Torka frukt och grönt, örtsalt och grönsaksmixer
Fullbokad

Kurs nr. 18-11 Lörd. den 15 september10.30-14.00 inkl. lunchWORKSHOP II - Fermentera mera! Grönsaker och drycker
Fullbokad

Kurs nr. 18-12 Lörd. den 15 september 14.30-17.30

Dagens två WORKSHOPS i att ta vara på det vi odlat.

Kurs nr. 18-11 En WORKSHOP i att ta vara på det vi odlat. Vi håller till i mitt kök på Engarn och börjar dagen med en kort demonstration om vad och hur man kan torka bär, frukt och grönsaker. Sedan sätter vi fart och provar själva med olika tekniker. Vi gör örtsalt och en grönsaksmix som är mycket användbart att ha i köket under hela långa vintern. Vi avslutar dagen med att vi äter en lunch tillsammans på verandan. OBS! Allt material som ni behöver under kursen ingår i kursavgiften

Kurs nr. 18-12 En WORKSHOP i att ta vara på det vi odlat. Vi håller till i mitt kök på Engarn. Eftermiddagskursen handlat om fermentering av grönsaker och drycker eller som man även säger syrning. OBS! Allt material som ni behöver under kursen ingår i kursavgiftenAnmälan till kurserna görs via e-post. odlingskurser@gmail.com 

Skriv:

Kursnummer
Namn
Adress
Personnr/Org.nr

Fakturering sker elektroniskt om inte annat önskas.

Pris: WORKSHOP I 700:- Allt material du behöver, burkar etc. och lunch på verandan ingår. Heldag? (1090:- för båda kurserna 15/9 inkl. lunch)

 WORKSHOP II 600:- Allt material du behöver, burkar etc. och fika ingår. Heldag? (1090:- för båda kurserna 15/9 inkl. lunch)

För enskild grupp, föreningar, skolor eller företag begär offert. Anmälan är bindande.


Välkomna/ Tyra

PRESENTKORT

Det går även att köpa ett presentkort och ge bort kursen i gåva. Beställ presentkort på e-post odlingskurser@gmail.com. Ange för vem kursen är samt kursnummer. Ange även fakturerings info om vem som skall betala kursen: namn, adress, person/org.nr. Presentkortet liksom fakturan skickas elektroniskt, om inte annat önskas.