Tomater - odla, skörda, njut!


Tomater, tomater, tomaterVanligtvis odlar jag ett femtiotal olika tomatsorter, hur många det blir i år vet jag inte än nu i skrivandets stund. Det jag vet att praktiskt taget alla är så kallade kulturarvtomater (Heirlooms)
Den har kursen är det tänkt att vi skall titta närmare på de olika sorterna, vilka typer av tomater är det och vilket växtsätt har de? Vi gör en tomatprovning tillsammans (Ta gärna med några egna favoriter) och sedan lagar vi till något men tomaterna och "äter en bit" tillsammans.

OBS! Pop-up kurs

Kurs nr. 19-H7 Tomater, tomater, tomater 


Datum för denna kurs är ej satt, men kommer att annonseras ut på Instagram och Facebook.  Du kan även skicka in en intresseanmälan så återkopplar jag när datum är satt. Det blir en kvällskurs.

Kursavgift kvällskurs 595:- inkl. lättare förtäring Ta gärna papper och penna så att du kan anteckna under dagen. Det är tillåtet att fotografera under dagen. Föreligger allergier så meddela det i god tid innan så tar jag hänsyn till det. Kursavgiften faktureras elektroniskt i samband med anmälan till kursen.