Täckodling och No-dig gardening

Uppdaterad 2019-01-14


Täckodling och No-dig gardening

Nyfiken på att odla på ett mer naturligt och mindre resurskrävande sätt?
 Då är den här dagen för dig.
Söndagen den 8 september 10.30-14.30

Kurs nr. 19-H3 


 En stor del av min odlingsfilosofi är att inte bara odla mina grönsaker och blommor utan att även odla min jord och vad kan då vara bättre än att täckodla? Dessutom har täckodling så många fördelar som gör att min köksträdgård blir betydligt mer lättskött och mindre resurskrävande. Sedan flera år tillbaka är jag även en No-dig gardener och vad det innebär och hur man går tillväga med denna odlingsteknik tas även det upp under kursdagen.

Kursavgift 700:- inkl. fika, dryck och en smakfull lunch. Ta gärna papper och penna så att du kan anteckna under dagen. Det är tillåtet att fotografera under dagen. Föreligger allergier så meddela det i god tid innan så tar jag hänsyn till det. Kursavgiften faktureras elektroniskt i samband med anmälan till kursen.


No-Dig Gardener


Gör som Börje Remstam,
 Charles Dowding 
och många andra med oss...
Sluta gräva och samtidigt bygg upp din jord!~~~


Anmälan till kurserna görs via e-post. odlingskurser@gmail.com Skriv: Kursnummer, namn, adress och telefonnummer i anmälan
Välkomna/ Tyra

PRESENTKORTDet går även att köpa ett presentkort och ge bort kursen i gåva. Beställ presentkort på e-post odlingskurser@gmail.com. Ange för vem kursen är samt kursnummer. Ange även fakturerings info om vem som skall betala kursen: namn, telefonnummer och adress. Presentkortet liksom fakturan skickas elektroniskt, om inte annat önskas.