Odla din mat - från frö till tallrik

Uppdaterad 2019-01-01

ODLA DIN MAT

 - Från frö till tallrikOdla din mat – från frö till tallrik


Lördagen den 31 augusti 10.30 - 14.30 

Kurs nr. 19-H1 


Den mest populära odlingskursen genom åren är en övergripande kurs. En kurs för dig som kanske har odlat lite grann tidigare men vill veta mer. Jag utgår från min egen odlingsfilosofi och beskriver mina 4 "grundstenar". Dessa utgör basen till att på ett enkelt, naturligt och hållbart sätt få en förhållandevis lättskött och givande köksträdgård. Som namnet kanske skvallrar om "Från frö till tallrik" så handlar den här dagen om allt från frösådd till skörd. Det blir lite av mycket med andra ord.

Det här tar vi upp: Planering, jord, växtval, växtföljd, kompostering (bl.a. Bokashi), gödning och vattning.

Dagen avslutas med som sedvanligt att vi äter med en smakrik lunch tillsammans och fortsätter att prata… tja, odling.

Kursavgift 700:- inkl. fika, dryck och en smakfull lunch. Ta gärna papper och penna så att du kan anteckna under dagen. Det är tillåtet att fotografera under dagen. Föreligger allergier så meddela det i god tid innan så tar jag hänsyn till det. Kursavgiften faktureras elektroniskt i samband med anmälan till kursen.


Anmälan till kurserna görs via e-post. odlingskurser@gmail.com 

Skriv:
Kursnummer
Namn
Adress
Telefonnummer


Boka föreläsning med Tyra Hallsénius Lindhe om Året i KÖKSTRÄDGÅRDEN


Välkomna/ Tyra


PRESENTKORT

Det går även att köpa ett presentkort och ge bort kursen i gåva. Beställ presentkort på e-post odlingskurser@gmail.com. Ange för vem kursen är samt kursnummer. Ange även fakturerings info om vem som skall betala kursen: namn, adress. Presentkortet liksom fakturan skickas elektroniskt, om inte annat önskas.