Odla din mat - från frö till tallrik

Uppdaterad 2018-01-23


ODLA DIN MAT - Från frö till tallrik.

Kurs nr. 18-5 
Lörd. den 28 April 10.30 -14.00  FULLTECKNAD

Kurs nr. 18-6
Sönd. den 29 April 10.30 -14.00 FULLTECKNAD

Kurs nr 18 - SPECIAL En heldag med skönt grönt i Tyras Trädgård! 

Lördagen den 26/5 10.30 - fram emot kl. 18.00 "Odla din mat - från frö till tallrik" kombinerat med "Täckodling och Samodling" 4 PLATSER KVAR!  

Den mest populära odlingskursen genom åren. Som namnet säger "Från frö till tallrik" så handlar den här dagen om allt från frösådd till skörd. En kurs för dig som kanske har odlat lite grann tidigare men vill veta mer. Jag utgår från min odlingsfilosofi och beskriver mina "grundstenar" för en relativt lättskött och naturlig köksträdgård. Vi håller till ute i köksträdgården och i växthuset. Så det gäller att ta på kläder efter väder. 

Planering
Jord
Växtval
Kompostering
Gödning
Vattning
Skörd

- Lite om mycket kan man beskriva den här kursens innehåll med.Anmälan till kurserna görs via e-post. odlingskurser@gmail.com 

Skriv:
Kursnummer
Namn
Adress
Personnr/Org.nr

Fakturering sker elektroniskt om inte annat önskas. 
Pris: Inklusive lättare förtäring och kaffe 700:- inkl. moms/person och kurs om ej annat anges. 18 - Special  Kombikursen, 1300:- inkl. förmiddags fika, smakfull lunch samt eftermiddagsfika. 
För enskild grupp, föreningar, skolor eller företag begär offert. Anmälan är bindande.Välkomna/ Tyra


PRESENTKORT

Det går även att köpa ett presentkort och ge bort kursen i gåva. Beställ presentkort på e-post odlingskurser@gmail.com. Ange för vem kursen är samt kursnummer. Ange även fakturerings info om vem som skall betala kursen: namn, adress, person/org.nr. Presentkortet liksom fakturan skickas elektroniskt, om inte annat önskas.