Fermentera mera! WORKSHOP


Fermentera mera! 

- Ta hand om din skörd på ett hållbart sett
Söndagen den 15 september 10.30 till cirka 15.00

Kurs nr. 19-H4 


Mjölksyrade grönsaker är både nyttigt och gott, och att ta vara på sina grönsaker på detta sätt måste vara det absoluta mest hållbara sättet att göra det på. Jag berättar också om hur jag gör fermenterade drycker. Det här är en WORKSHOP och under dagen gör vi efter recept ett par egna burkar med grönsaker att ta med hem. Ingen erfarenhet kvävs och tillsammans går vi igenom tillvägagångssättet hur man gör för att få en lyckad mjölksyrad produkt. Allt kursmaterial såsom burkar, grönsaker etc. samt fika med smörgås ingår i kursdagen.

Kursavgift 790:- inkl. allt under dagen. Kursavgiften faktureras elektroniskt i samband med anmälan till kursen. Ta gärna papper och penna så att du kan anteckna under dagen.  Det är tillåtet att fotografera under dagen. Föreligger allergier så meddela det i god tid innan så tar jag hänsyn till det.

Paketpris - Vill du gå båda dagarna lörd.14/9 och sönd.15/9 kostar det 1400.-!

Anmälan till kurserna görs via e-post. odlingskurser@gmail.com 

Skriv:
Kursnummer
Namn
Adress
Telefonnummer


Boka föreläsning med Tyra Hallsénius Lindhe om Året i KÖKSTRÄDGÅRDEN


Välkomna/ Tyra


PRESENTKORT

Det går även att köpa ett presentkort och ge bort kursen i gåva. Beställ presentkort på e-post odlingskurser@gmail.com. Ange för vem kursen är samt kursnummer. Ange även fakturerings info om vem som skall betala kursen: namn, adress. Presentkortet liksom fakturan skickas elektroniskt, om inte annat önskas.